De verschillende XOIP pakketten

XOIP biedt u verschillende pakketten aan. Zo bestaat er XOIP Basis pakket, een XOIP Plus pakket en een XOIP lokaal pakket.

De service van het XOIP Basis pakket en het XOIP Plus pakket is gratis. U betaalt u geen abonnementskosten. En de kosten van de gesprekken worden betaald door de beller.

Uw XOIP Basis-nummers en XOIP Plus-nummers kunt u doorschakelen naar vaste en mobiele telefoons. Meer informatie over de kosten van het doorschakelen kunt u hier terugvinden. U kunt trouwens aan de twee bovengenoemde pakketten zoveel mogelijk nummers toevoegen als u wilt. Dit kost u niets extra. De nummers in XOIP Basis pakket kunnen echter niet worden omgezet naar een XOIP Plus-nummer in het XOIP Plus pakket en vice versa.

Het XOIP Plus pakket biedt echter nog een extra voordeel. Met het XOIP Plus pakket kunt u bij elke binnenkomende faxpagina die u ontvangt XOIP-tegoed sparen. Met dit tegoed kunt u weer faxen versturen. Dit is dus niet mogelijk met een XOIP Basis pakket. Met beide genoemde pakketten kunt u overigens wel tegoed kopen.

Tot slot kunt u ook nog een abonnement nemen op een lokaal XOIP-nummer in uw eigen woonplaats. Uw lokale XOIP-nummer heeft hetzelfde netnummer  als uw gewone telefoonnummer in uw woonplaats. Tevens betalen bellers de reguliere tarieven voor bellen naar een binnenlands nummer.

Met het lokale XOIP-nummer kunt u ook faxen en voicemails ontvangen via e-mail en gebruik maken van alle andere XOIP-functionaliteit. Zolas het doorschakelen naar vaste en mobiele telefoons. Klikt u hier voor meer informatie over de kosten van het doorschakelen.

Bent u overigens geïnteresseerd in een nummerblok voor XOIP Lokaal, dan dient u een email te sturen naar [email protected]. Voor meer informatie over nummerblokken voor een XOIP Basis en XOIP Plus pakket klikt u hier.

Voor een lokaal XOIP nummer geldt een jaarabonnement van €85 (€9,50 per maand).

Alle XOIP- nummers worden uitgegeven onder de Algemene Voorwaarden.