Faxen Rotterdam

Met XOIP is het nu mogelijk om faxen per email te ontvangen en te versturen in Rotterdam. Een KPN nummer is hiervoor niet meer nodig.

Alle bedrijven, die gevestigd zijn in Rotterdam kunnen kiezen tussen een nieuw  XOIP nummer of hun huidige nummer blijven gebruiken. Naast de gratis 084 nummers beschikt XOIP ook over lokale netnummers. Voor de stad Rotterdam kan dus een XOIP nummer aangevraagd worden met het 010 – kengetal.

De gesprekskosten van een lokaal XOIP nummer  zijn lager dan die van de 084 nummers. Het aanvragen van een lokaal XOIP nummer komt wel met een abonnement. Uitgebreidere informatie over deze kosten kunt u lezen op de website.

Voor bedrijven die regelmatig faxen versturen, biedt het hebben van een  XOIP nummer heel wat voordelen. Ook voor kleine bedrijven of eenmanszaakjes kan het aanschaffen van XOIP nummer interessant zijn, omdat er bijvoorbeeld geen aparte faxlijn meer nodig is. Dit is een manier om kosten te besparen!

Een heel belangrijk voordeel is dat er geen speciaal software nodig is voor XOIP. Wanneer  een faxbericht wordt verzonden via een XOIP nummer, komt dit faxbericht per email binnen bij de ontvanger als een emailattachement. In principe kunnen faxberichten via het XOIP nummer gratis en onbeperkt ontvangen worden. Dit is echter afhankelijk van het gekozen XOIP nummer. Meer informatie kunt u terugvinden door hier te klikken

Een ander interessant voordeel is de mogelijkheid om faxen per email of online te kunnen versturen. Voor het verzenden van faxberichten dient vooraf wel een tegoed te worden betaald. Dit tegoed kan trouwens worden opgewaardeerd door een betaling vanaf de XOIP website of met een bankoverschrijving. Verder kunnen tegoeden zelfs verdiend worden door faxen te ontvangen op een XOIP plus nummer.

Let op! Wanneer er onvoldoende tegoed aanwezig is , wordt een fax door XOIP pas verzonden op het moment dat het tegoed voldoende is opgewaardeerd.