Netnummer Amsterdam | Nummer Amsterdam

Met XOIP is het mogelijk om een nieuw Amsterdam netnummer  te verkrijgen zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik.

Het aanvragen van een netnummer Amsterdam biedt diverse en  interessante oplossingen voor het Amsterdamse bedrijfsleven.

Door het gebruik van XOIP kunt u bijvoorbeeld uw  reeds bestaande zakelijke nummer in Amsterdam  koppelen aan een  XOIP nummer Amsterdam. Dit brengt het voordeel met zich mee dat u geen gebruik hoeft te maken van de KPN diensten voor wat betreft de  telefoon-  en faxverbindingen. Tevens  is het mogelijk om via het  XOIP nummer Amsterdam faxen op uw  emailadres te ontvangen.Laat ook uw berichten op uw Skype adres of op uw mobiele telefoonnummer  via dit nummer binnenkomen. Met het netnummer Amsterdam kunt u dus al uw berichten op een plek ontvangen.

Het verzenden van faxen vanuit uw emailadres of on line  is overigens dankzij het XOIP netnummer Amsterdam geen beperking.

Met de XOIP mogelijkheden bent u als Amsterdams bedrijf te allen tijde en wereldwijd bereikbaar voor uw locale clientèle. En uw klanten bellen voor de reguliere lokale vaste net tarieven. Overzichtelijk en praktisch.

Het aanmelden voor een XOIP nummer is gratis, maar voor het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Amsterdam wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd.

U heeft dan de mogelijkheid om een nieuw Amsterdam telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

Met de geavanceerde zoek/vind  mogelijkheden binnenXOIP kunnen uw oproepen doorgeschakeld kunnen worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is wel afhankelijk van het tijdstip van de dag.