Netnummer Den Haag, nummer Den Haag

Met XOIP is het mogelijk om een tweede netnummer  in Den Haag te verkrijgen.Het aanvragen van dit netnummer biedt interessante voordelen voor ieder  KPN abonnee in deze bedrijvige Zuidhollandse stad.

Door het gebruik van XOIP kunt u bijvoorbeeld uw  reeds bestaande telefoonnummer koppelen aan een  070- XOIP netnummer. Het gebruik van de KPN diensten voor wat betreft de  telefoon-  en faxverbindingen wordt dan overbodig. Met het XOIP nummer kunt u ook faxberichten op uw emailadres ontvangen. Zelfs berichten op uw Skype adres of op uw mobiele telefoonnummer  kunnen via dit alternatieve netnummer binnenkomen.

Alle berichten zijn op een centrale plek te ontvangen dankzij  het  070 – XOIP nummer!

Het verzenden van faxen vanuit uw emailadres of on line  is eveneens mogelijk via het XOIP nummer.

Met de bovengenoemde XOIP mogelijkheden bent u als bedrijf en als particulier  altijd en overal te bereiken voor iedereen. En uw bellers betalen uitsluitend de reguliere lokale vaste net tarieven. Duidelijk en handig.

Het aanmelden voor een XOIP 084 nummer is gratis. Het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Den Haag is ook mogelijk. U betaalt daarvoor een abonnements-prijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) . Voor uitgebreidere informatie bezoekt u de XOIP website.

U heeft dan de mogelijkheid om het alternatieve telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

Met de geavanceerde zoek/vind  opties binnen XOIP kunnen uw oproepen doorgeschakeld kunnen worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is wel afhankelijk van het tijdstip van de dag.