Netnummer Groningen, nummer Groningen

Met XOIP is het mogelijk om een alternatief netnummer  in Groningen te verkrijgen.  Meer informatie hierover kunt u lezen op de XOIP website .

Het aanvragen van dit netnummer biedt aantrekkelijke voordelen voor ieder KPN abonnee in deze historische hoofdstad.

Door het gebruik van XOIP kunt u nu uw reeds bestaande telefoonnummer koppelen aan een  050- XOIP netnummer. Het gebruik van de KPN diensten voor wat betreft de  telefoon-  en faxverbindingen wordt hierdoor overbodig. Met het XOIP nummer kunt u zelfs faxberichten op uw emailadres ontvangen. Ook berichten op uw SKYPE adres of op uw mobiele telefoonnummer  kunnen via dit alternatieve 050- netnummer binnenkomen.

Alle berichten komen dus op een centrale plek binnen dankzij  dit 050- XOIP nummer!

Het verzenden van faxen vanuit uw emailadres of on line  is eveneens mogelijk via het XOIP nummer.

Met de zojuistgenoemde XOIP mogelijkheden bent u als XOIP client altijd en overal bereikbaar voor iedereen. En uw bellers betalen alleen de reguliere lokale vaste net tarieven. Overzichtelijk en praktisch.

Het aanmelden voor een XOIP 084 nummer kost u niets. Het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Groningen is ook mogelijk. U betaalt daarvoor een abonnements-prijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ). Uitgebreidere informatie is te vinden op de XOIP website.

U kunt besluiten om een alternatief XOIP telefoonnummer te kiezen of besluiten om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

Met de geavanceerde zoek/vind  opties binnen XOIP kunnen uw oproepen doorgeschakeld kunnen worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is wel afhankelijk van het tijdstip van de dag.