Netnummer Rotterdam | Nummer Rotterdam

Met XOIP is het nu mogelijk om een nieuw Rotterdams netnummer  te verkrijgen voor onder meer commerciële en private doeleinden.

Het aanvragen van dit netnummer biedt verscheidene en kostbesparende oplossingen voor ieder Rotterdams bedrijf en huishouden.

Door het gebruik van XOIP kunt u bijvoorbeeld uw reeds bestaande 010 nummer  koppelen aan een  Rotterdams XOIP netnummer. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de kosten voor het gebruik van de KPN diensten voor wat betreft de  telefoon-  en faxverbindingen wegvallen. Tevens  is het mogelijk om via dit  XOIP nummer op uw  emailadres faxberichten te ontvangen.Verder kunt u ook berichten op uw SKYPE adres of op uw mobiele telefoonnummer  via ditzelfde nummer ontvangen. Met het Rotterdamse netnummer kunt u dus al uw berichten op één plek binnen laten komen.

Het verzenden van faxen vanuit uw emailadres of online  wordt dankzij  XOIP dus niet beperkt.

Met de XOIP mogelijkheden bent u, indien gewenst,  24 uur per dag en overal bereikbaar. Dit is een geruststellend idee  wanneer u veel op reis bent en u bijvoorbeeld voor uw zakenkring of familie beschikbaar wilt blijven. Uw klanten en uw familie bellen tegen de reguliere lokale vaste net tarieven naar uw netnummer Rotterdam. Duidelijk en functioneel.

Met de XOIP mogelijkheden bent u, indien gewenst,  24 uur per dag en overal bereikbaar. Dit is een geruststellend idee  wanneer u veel op reis bent en u bijvoorbeeld voor uw zakenkring of familie beschikbaar wilt blijven. Uw klanten en uw familie bellen tegen de reguliere lokale vaste net tarieven naar uw netnummer in Rotterdam. Duidelijk en functioneel.

Het aanvragen van een XOIP 084 nummer kost niets, maar voor de aanvraag van een lokaal telefoonnummer in Rotterdam wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd.

U heeft in ieder geval de mogelijkheid om een nieuw Rotterdam telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.