Netnummer Utrecht | Nummer Utrecht

XOIP biedt nu de mogelijkheid om een nieuw netnummer te verkrijgen voor ieder KPN abonnee in Utrecht!!.  Aanvullende informatie hierover kunt u terugvinden op de XOIP website.

Het aanvragen van een Utrechts netnummer  geeft een aantal  aantrekkelijke uitkomsten voor bijvoorbeeld de Utrechtse nationale en internationaal georiënteerde zakenwereld.

Door het gebruik van XOIP kunt u bijvoorbeeld uw  reeds bestaande 030 netnummer  doorschakelen naar  een  XOIP netnummer in Utrecht. Hiermee vervalt het gebruik  van de KPN diensten voor wat betreft de  telefoon-  en faxverbindingen. Dit is kostenbesparend!  Verder kan dit Utrechtse netnummer het loket worden voor al uw binnenkomende berichten. U kunt middels dit nummer fax documenten ontvangen op uw emailadres. En zelfs berichten op uw Skype adres of op uw mobiele telefoonnummer  kunnen via hetzelfde netnummer binnenkomen.

Met dit nieuwe XOIP netnummer is dus het versturen van faxberichten vanuit uw emailadres of on line eveneens geen beperking.

Dankzij  de XOIP mogelijkheden staat u als professioneel Utrechtse organisatie altijd in contact met uw relaties. Tegelijkertijd zijn de reguliere lokale vaste net tarieven  van toepassing wanneer uw zakenrelaties u proberen te bereiken. Efficiënt en effectief.

Het aanmelden voor een XOIP nummer is gratis, maar voor het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Utrecht wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd.

U heeft dan de mogelijkheid om een nieuw Utrecht telefoonnummer uit te kiezen of om uw reeds bestaande 030 nummer te porteren.

Met de geavanceerde zoek/vind  mogelijkheden binnen XOIP kunnen uw oproepen doorgeschakeld kunnen worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is wel afhankelijk van het tijdstip van de dag.