Voice Tweet

Met Xoip is het nu ook mogelijk om audioberichten achter te laten op social media zoals Twitter en Facebook.

U hoeft alleen maar een gratis 084 XOIP nummer aan te vragen. Het verkrijgen van een lokaal XOIP telefoonnummer is echter ook mogelijk waarvoor dan een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) wordt gevraagd. Voor uitgebreidere informatie over het aanvragen van XOIP nummers klikt u  hier.

Heeft u reeds een bestaand XOIP nummer, dan kunt u natuurlijk deze gebruiken of desnoods een ander XOIP nummer aanvragen.

Hoe werkt de Voice Tweet dan?

Na het verkrijgen van een XOIP nummer, dient u dit  XOIP nummer te koppelen aan uw eigen Twitter- of Facebookaccount. Een volledige uitleg over het configureren van uw XOIP nummer kunt u terugvinden op de website.Vervolgens dient u dit nummer te bellen om berichten in te spreken die direct worden doorgeplaatst naar uw sociale netwerken. Vrienden, familie of volgers ontvangen een link die het geplaatste audiobericht afspeelt.

Het is overigens mogelijk het eigen XOIP nummer af te schermen met een pincode, maar u kunt het ook openlaten. Hierdoor kunnen vrienden of familieleden eveneens het nummer bellen en berichten achterlaten.

Waarom Voice Tweet?

Voice Tweet is erg praktisch in sitaties waar u geen toegang heeft tot het internet. Het is een handige manier om uw familie en vrienden bij te praten over uw avonturen tijdens vakanties of wanneer u bijvoorbeeld een verslag wilt uitbrengen van een spannende wedstrijd die u heeft bijgewoond.