VOIP Den Haag/ SIP Den Haag

Met het beschikbaar stellen van een 070-XOIP telefoonnummer in Den Haag of door het porteren van de reeds bestaande verbinding biedt XOIP de oplossing voor onder meer VOIP Den Haag of SIP Den Haag. Aanvullende informatie kunt u hierover eveneens terugvinden op www.xoip.com/nl/wat-biedt-xoip/doorschakelen .

Xoip biedt dus de mogelijkheid om binnenkomende gesprekken door te schakelen naar uw gebruikelijke VOIP, SIP, SKYPE verbinding of naar uw mobiele  of vaste lijn.

Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht. Zo zetelt in Den Haag het International Criminal Court. en huisvest zij het Vredespaleis. Vanaf de eerste Vredesconferenties in 1899 en 1907 groeide Den Haag uit tot het centrum van de wereld in zijn streven naar de vrede. Den Haag heeft uit dien hoofde veel internationale bezoekers waarbij een XOIP nummer de oplossing biedt voor deze bedrijven waar veel gebruikt wordt gemaakt van VOIP en SIP Den Haag verbindingen.

Spreekt deze mogelijkheid u aan, bezoek dan de XOIP website om een XOIP nummer aan te vragen. Het aanmelden voor een XOIP nummer is gratis, maar voor het verkrijgen van een lokaal 070 -telefoonnummer in Den Haag wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd. U heeft dan de mogelijkheid om een nieuw Den Haag telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

XOIP bezit  geavanceerde zoek/vind mogelijkheden  waarbij uw oproep doorgeschakeld kan worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is afhankelijk van het tijdstip van de dag.