VOIP Rotterdam | SIP Rotterdam

Met het beschikbaar stellen van een 010-XOIP telefoonnummer in Rotterdam of door het porteren van de reeds bestaande verbinding  biedt XOIP de oplossing voor onder meer VOIP of SIP Rotterdam. Aanvullende informatie kunt u terugvinden op de XOIP website .

XOIP biedt dus de mogelijkheid om binnenkomende gesprekken door te schakelen naar uw gebruikelijke VOIP, SIP, SKYPE verbinding of naar uw mobiele  of vaste lijn.

Rotterdam is een bedrijvige en actieve stad waarbij een XOIP nummer de oplossing biedt voor de Rotterdamse zakenwereld. Vooral voor bedrijven  die veelvoudig gebruik maken  van VOIP en SIP verbindingen. Uw relaties bellen via het 010- XOIP nummer en komen uiteindelijk via de VOIP of SIP verbinding bij u terecht.  Al bent u niet in Rotterdam! Dit geeft uw relaties het gevoel dat u altijd binnen handbereik bent.

Spreekt deze mogelijkheid u aan, bezoek dan de XOIP website om een XOIP nummer aan te vragen. Het aanmelden voor een XOIP 084 nummer is gratis, maar voor het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Rotterdam wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd. U heeft dan de mogelijkheid om een nieuw telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

XOIP bezit  geavanceerde zoek/vind mogelijkheden  waarbij uw oproep doorgeschakeld kan worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is afhankelijk van het tijdstip van de dag.