VOIP Utrecht | SIP Utrecht

Met het beschikbaar stellen van een lokaal XOIP 030 – telefoonnummer in Utrecht of door het porteren van de reeds bestaande verbinding  biedt XOIP de oplossing voor onder meer VOIP Utrecht of SIP Utrecht. Aanvullende informatie kunt u hierover eveneens terugvinden op www.xoip.com/nl/wat-biedt-xoip/doorschakelen .

Xoip biedt dus de mogelijkheid om binnenkomende gesprekken door te schakelen naar uw gebruikelijke VOIP, SIP, SKYPE verbinding of naar uw mobiele  of vaste lijn.

De provincie Utrecht heeft onder meer dankzij haar centrale ligging in het land een sterke positie als topregio voor het (internationale) bedrijfsleven. Veel vooraanstaande internationale bedrijven en kennisinstellingen zijn daarom te vinden in Utrecht.

Een locaal XOIP netnummer is dan de oplossing voor deze bedrijven die veelvoudig gebruik maken van VOIP en SIP Utrecht aansluitingen.

Spreekt deze mogelijkheid u aan, bezoek dan de XOIP website om een XOIP nummer aan te vragen. Het aanmelden voor een XOIP nummer is gratis, maar voor het verkrijgen van een lokaal telefoonnummer in Utrecht wordt een abonnementsprijs van  9,50 euro (of 85 euro per jaar ) gevraagd. U heeft dan de mogelijkheid om een nieuw 030- telefoonnummer uit te kiezen of om uw persoonlijke reeds bestaande nummer te porteren.

XOIP bezit  geavanceerde zoek/vind mogelijkheden  waarbij uw oproep doorgeschakeld kan worden naar meerdere nummers.  Deze mogelijkheid is afhankelijk van het tijdstip van de dag.